Museumbezoek, documenteren en archiveren

Je museum is schatbewaarder van een bijzondere erfgoedcollectie. Deels exposeer je deze, deels bewaar je deze in depot. Je geeft voorwerpen in bruikleen en kan deze van andere musea in bruikleen krijgen voor eigen exposities. Hiervoor documenteer je je collectie zo goed mogelijk en 360° en 3D fotospins zijn hierbij van toegevoegde waarde.

Archivering en documentatie
Ooit in zwartwit, toen in kleur en van print naar digitaal. Wij leggen de lat nog hoger en fotograferen je museumstukken in 360° en 3D. Hiermee zijn deze met een muis- of vingerveegbeweging over je beeldscherm rondom te bekijken. Inzoomen op een detail? Dit wordt haarscherp weergegeven.

Presentatie
Onze 360° en 3D fotospins zijn ook geschikt voor presentatie op de museumwebsite, want ‘aanraakbare en beweegbare’ voorwerpen hebben nu eenmaal een grote aantrekkingskracht. Voor toepassing in reclame, PR en tentoonstellingen een aanrader! 

QR-code
Niet elk tentoongesteld voorwerp in het museum is volledig rondom zichtbaar. Scan met je smartphone de bij het voorwerp afgebeelde QR-code en bekijk deze in 360° of 3D view.

Alle fotomateriaal optimaal beschikbaar
Onze gemaakte fotospins zijn van het museum. Je laat ze maken met een of meerdere doelen voor ogen en online presentatie is daar uiteraard een belangrijke van. 

Wij kunnen ons voorstellen dat eigen beheer van fotodata wenselijk is en optimaal moet zijn. We adviseren en denken hier graag in mee, want dit is maatwerk. Kwestie van wensen kenbaar maken, overleggen en duidelijke afspraken maken.

Daarop richten we onze work- en dataflow in vanaf de start van onze fotografie.

Presentatie

Onze 360° en 3D fotospins zijn ook geschikt voor presentatie op de museumwebsite, want ‘aanraakbare en beweegbare’ voorwerpen hebben nu eenmaal een grote aantrekkingskracht. Voor toepassing in reclame en PR voor tentoonstellingen een aanrader! Heb je ook een foto nodig voor je printcampagne: kies er maar één uit de spin.

QR-code

Niet elk tentoongesteld voorwerp in het museum is volledig rondom zichtbaar. Scan met je smartphone de bij het voorwerp afgebeelde QR-code en bekijk deze in 360° of 3D view.

qr-museum