FOTOSTUDIO

Hoe meer informatie in de foto, hoe duidelijker en aantrekkelijker het product door jouw klanten wordt ervaren. Een perfecte productfoto levert toegevoegde waarde in de vorm van omzetverhoging en kostenverlaging. 

Conversie verhogend

Werpt je mediacampagne z’n vruchten af en is je webshop up to date? Geldt dat ook voor je productfoto’s?

  • Zijn je productfoto’s aantrekkelijk genoeg? Dat is belangrijk, want dit stimuleert sneller, meer en bewuster aankopen met minder kans op retourzendingen.
  • Zijn je productfoto’s scherp en duidelijk genoeg en geven ze voldoende detailinformatie? Want dat voorkomt overbodige vragen.

Misschien maakt jouw webshop al gebruik van goede packshot productfoto’s, maar het kan slimmer: wij innoveren je webshop met onze 360° en 3D productfoto’s.

Packshots

Perfecte instellingen en verlichting met alle aandacht voor je producten. Zoom in voor haarscherpe vergrotingen.

360° productfotografie

Door onze 360° fotospins komen je producten ‘tot leven’: interactief roteren en inzoomen

3D productfotografie

Onze 3D fotospins brengen nog meer ‘leven’ in je productpresentaties: interactief roteren, kantelen en inzoomen

Wat is 360° productfotografie?

Of je webshop bezocht wordt op een smartphone, tablet, laptop of PC-beeldscherm, door onze interactieve 360° productfoto’s komen je producten ‘tot leven’. Je kan ze met een simpele muis- of vingerveeg horizontaal roteren. Wil je inzoomen op een productdetail? Dit wordt eveneens haarscherp weergegeven.

Wat is 3D productfotografie?

Of je webshop bezocht wordt op smartphone, tablet, laptop of PC-beeldscherm, door onze interactieve 3D productfoto’s komen je producten nog meer ‘tot leven’ dan met onze 360° productfoto’s, want je klant kan ze met een simpele muis- of vingerveeg alle kanten opdraaien en van alle zijden bekijken. Wil je klant inzoomen op een productdetail? Dit wordt haarscherp weergegeven.

Maak het onderscheid met 360° of 3D productfotografie en blijf je concurrentie een stap voor!

Alle fotospins snel en optimaal beschikbaar

Onze gemaakte fotospins zijn van jou, daar kun je mee doen wat je wilt. Je laat ze maken met een of meerdere doelen voor ogen en online presentatie is daar uiteraard de belangrijkste van. Kwestie van wensen kenbaar maken, overleggen en duidelijke afspraken maken.


Onze fotografieservice
We standaardiseren onze fotografieprocessen door ver doorgevoerde automatisering. Met name bij grote oplages van gelijke producten is dit zeer kostenefficiënt. We bieden hoge kwaliteit en hanteren redelijke tarieven.

De ene opdracht is de andere niet en dat geldt natuurlijk ook voor de voorwerpen die we fotograferen. We bieden maatwerk en dat laat zich niet in standaardprijzen vatten: we maken na een degelijke briefing een eerlijke prijsopgaaf.

Mits het een aaneengesloten meerdaagse opdracht betreft, bieden we aan om bij jou op locatie te fotograferen. We verwachten deze service medio 2021 te kunnen bieden.

Online fotobeheer
Met onze Cloud Based Fotobeheer software zijn al je productfotospins precies in het juiste formaat beschikbaar voor je e-commerce toepassing. Zonder dat het je eigen server belast, zonder dat dit je webshop of website vertraagt en met uiteenlopende spinmogelijkheden. 

Wij bieden deze service aan op basis van dataverbruik van je fotospins tegen een vaste prijs per MB-dataopslag per jaar. Dit is wat je provider ook doet, maar bij ons is dit inclusief de gebruiksvoordelen van onze fotobeheer- en spinviewsoftware.

Het enige dat je zelf – of je webshopbeheerder – regelt is de mogelijkheid om je fotospins in je webshop of website te laten draaien. Eventueel staan wij je graag met advies terzijde.

Packshots

360° productfotografie

3D productfotografie